Generationsskifte i Hornbaek Gruppen

Erik Bugge og Iben Svart takker af fra deres direktørposter efter mange gode år i spidsen for hver deres virksomhed -  Hornbaek og Scandiwood. Begge virksomheder har siden henholdsvis 2005 og 2006 haft fælles ejerskab, men med generationsskiftet får Hornbaek Gruppen altså også nu en fælles ledelse.

Den nye direktion i Hornbaek Gruppen tegnes pr. 1. november 2013 af Henriette Skov og Brian Jepsen, der i fællesskab skal navigere hele virksomheden. De har begge en lang historik i branchen, Henriette har været ansat i Hornbaek Gruppen siden 2005 og Brian kommer med 28 års erfaring fra branchen.

Ny og enklere organisation

Etableringen af den nye organisation i Hornbaek Gruppen er et led i strategien om, at virksomheden skal drives som èn virksomhed og ikke to, der tilfældigvis har samme ejere. "Vi opererer på det samme marked, og vi har komplementære produkter, og det mener vi, at vi i højere grad kan udnytte i den nye organisation" udtaler Brian Jepsen. Den nye ledelsesstruktur  giver først og fremmest rigtig god mening internt, som Henriette Skov siger "Vi har nu en organisation der simpelthen hænger bedre sammen og det tror jeg vores medarbejdere sætter pris på" og hun fortsætter "vi forventer samtidigt, at det giver os basis for, at kunne forbedre vores processer betydeligt".

Dansk produktion - mere fleksibel produktion

Vi ønsker at fastholde vores produktion i Danmark og vi er overbeviste om, at det gør vi endnu bedre som én samlet organisation. "Vi er stolte over, at skulle stå i spidsen for en virksomhed der fastholder at have produktion i Danmark samtidig med at vi med egen fabrik i Letland kan sikre konkurrencedygtige hvidmalede produkter i den rigtige kvalitet" siger direktør Brian Jepsen og direktør Henriette Skov fortsætter, "vi arbejder kontinuerligt med at strømline vores produktion, så det er muligt at bevare produktionen i Danmark. For ved at være tættere på markedet, kan vi være mere fleksible - og det tror vi er noget kunderne sætter pris på".

Generationsskiftet har været planlagt gennem længere tid og Erik og Iben forlader da heller ikke virksomheden lige med det samme. De fortsætter begge i forskellige roller i virksomhederne og vil også fortsat have deres gang
i virksomheden med jævne mellerum.

decor