Oliver udlært som maskinsnedker

"Møbeldesigner bliver jeg nok aldrig, men noget skulle jo jo lave" fortæller Oliver Løvgaard Træger beskedent om det møbel der netop har sat et punktum for hans uddannelse som maskinsnedker. Oliver kan ellers godt tillade sig at være stolt over sit resultat af svendeprøven, hvor han både har høstet gode karakterer og hvor hans faglærer også fortalte ham "det er det eneste møbel jeg gerne selv ville have". Samme faglærer har også indstillet Oliver Løvgaard Trægers møbel til en designpris.

moebel1  moebel2 

"Jeg så et billede på Instagram, og så havde jeg grundidéen til mit møbel", fortæller Oliver Løvgaard Træger om hans møbel der kan fungere som skrivebord, bar eller meget andet, og som kan stå åbent som her, eller være lukket som her:

moebel3

Oliver har på alle måder grebet sin uddannelse ansvarligt og klogt an. Da han skulle beslutte sig for sit svendestykke valgte han fx smart nok at tage udgangspunkt i et møbel han havde lavet i det forrige skoleforløb. Han havde dermed mulighed for i et vist omfang at genbruge sine tegninger og sin dokumentation, og så koncentrere sig om at forfine de dele han havde fået bemærkninger på, og samtidigt fokusere på at lave et godt stykke håndværk.

"Jeg er generelt stolt over at have gennemført. I det hele taget er jeg glad for at være igennem skole. Jeg er også glad for at være her. Det er nogle gode og rare mennesker her. Men nu må vi se hvad fremtiden bringer" fortæller en glad Oliver Løvgaard Træger.

 

 

decor