Lister til tiden

Det sker ved nøje afstemt produktion og indkøb, med fokus på at kunne levere varer i en fast og ensartet kvalitet.
Vi leverer hurtigt og på det aftalte tidspunkt.
Vi har kompetente og servicemindede medarbejdere der arbejder dedikeret for at levere hvad vores kunder ønsker.

Om Hornbaek

Hornbaek er Danmarks førende producent af profilerede lister til byggeriet. Vi har markedets bredeste sortiment af listetyper i både malet og ubehandlet fyr og hårdttræ. Alle lister til indvendig brug er godkendt med Indeklimamærket. Hele sortimentet af hvidmalede lister produceres på vores egen fabrik af FSC-certificeret fyr malet med vandbaseret maling. Derudover leverer vi også plastlister.

I Hornbaeks pladeafdeling har vi et bredt sortiment af Scandiwood bordplader, hylder og vinduesplader i både laminat, melamin og mange forskellige træsorter.

Hos Hornbaek er vores daglige fokus kvalitet, service og levering. Vi har hjemme i Kronjylland, hvor virksomheden startede i Hornbæk i 1947. Vores placering midt i Jylland gør, at vi er centralt placeret for leveringer til hele landet. Vores dygtige medarbejdere på ordrekontoret er altid klar til at tage sig af vores kunders henvendelser på mail og telefon. 

Hornbaek A/S er ejet af JPS Marselis A/S, der har som formål, at investere i veldrevne virksomheder med aktivt ejerskab og øget værditilvækst for øje.

Vores profil

Vi har markedets bredeste sortiment af listetyper i både malet og ubehandlet fyr og hårdttræ. Alle lister til indvendig brug er godkendt med Indeklimamærket. 

Læs mere ➞

Lister til tiden

Vores daglige fokus er på leveringssikkerhed. Det betyder ganske enkelt, at vi hver eneste dag arbejder for at kunne levere de rigtige varer, der passer til kundens efterspørgsel til tiden.

Læs mere ➞

Ansvarlighed

Helt grundlæggende for Hornbaek er der et ønske og en vilje til at opføre sig samfundsmæssigt og menneskeligt på en ordentlig og forsvarlig måde. Som storforbruger af træ betyder det...

Læs mere ➞

Certifikater

Find vores certifikater her.

Læs mere ➞

Historien

Historien om Hornbaek går mere end 70 år tilbage i tiden. Hornbæk Trævarefabrik blev grundlagt i 1947 af Ejlif Bugge. Hvis Ejlif ikke havde været den han var, fremadskuende...

Læs mere ➞

VI ER HER
FOR AT HJÆLPE


Ring på tlf: 86 43 41 55.

Man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-15.

Eller send os en mail på hornbaek@hornbaek.com

Vi forhandler vores produkter gennem tømmerhandlere og byggemarkeder