Vores profil

PROFILEREDE LISTER TIL BYGGERIET

Vi har markedets bredeste sortiment af listetyper i både malet og ubehandlet fyr og hårdttræ. Alle lister til indvendig brug er godkendt med Indeklimamærket. Hele sortimentet af hvidmalede lister produceres af FSC-certificeret fyr malet med vandbaseret maling. Derudover leverer vi også plastlister.

Vi er totalleverandør af egenproducerede trælister. Det har afgørende betydning på flere måder. Først og fremmest betyder det, at vi har fuldstændig kontrol over alle processer i produktionen. Det giver os mulighed for kvalitetskontrol i alle led, hvilket sikrer, at vi kan levere en fast og ensartet kvalitet.

Det er helt afgørende for os, at kunne tilbyde hurtig og sikker levering. Det kan vi, fordi samarbejdet mellem produktion, lager, ordrekontor og ekspedition er højt prioriteret samt attraktive faste landsdækkende fragtruter.

BORDPLADER, HYLDER OG VINDUESPLADER

I Hornbaeks pladeafdeling har vi et bredt sortiment af Scandiwood bordplader, hylder og vinduesplader i mange forskellige træsorter samt laminat og melamin. I Scandiwood sortimentet findes også en række tilbehørsprodukter, så det er enkelt at gøre arbejdet færdig.

Når det drejer sig om Scandiwood produkterne, så arbejder vi ligeledes her med at sikre en ensartet og god kvalitet.

Vores speciale er træ og alle vores træplader er i massivt træ. Træ er et skønt materiale på mange områder, og så er det er bæredygtigt materiale der er nemt at arbejde med.

Langt hovedparten af Scandiwoods træplader er enten FSC® eller PEFC™ certificerede.

Tilsvarende for området ”profilerede lister” er leveringssikkerheden helt i top.

Alle vores varer forhandles gennem byggemarkeder og tømmerhandlere over hele landet.

VI ER HER
FOR AT HJÆLPE

Ring på Tlf: (+45) 86 43 41 55.
Send os en mail på: hornbaek@hornbaek.com

Vi forhandler vores produkter gennem tømmerhandlere og byggemarkeder